Radio Fluorescer


Arts Visuals | –
Divendres | A partir de les 20.30 h | Placeta de Coll i Dorca
Dissabte | A partir de les 18 h | Plaça Nova

Més informació

Ràdio Fluorescer és una plataforma de divulgació i crítica artística formada per Xavi Rodríguez Martín i Estel Boada que intenta crear una radiografia de l’art contemporani actual a Barcelona. Es tracta d’un recull d’entrevistes, música, poemes i altres derivats que es condensa i distribueix en diferents seccions que mostren d’una forma diferent i amena la veu múltiple d’agents culturals, artistes i altres personatges que creiem rellevants per a les diferents seccions de cada programa. Els agrada caçar veus al vol, el periodisme afortunat i el mash-up de construcció narrativa amb continguts de lliure gravació.

La fluorescència entre Xavi Rodríguez Martín i Estel Boada va néixer una preciosa tarda assolellada a les barquetes del Parc de la Ciutadella, i amb ella, múltiples treballs en format fanzine, tot passant per la primera peça sonora Pa’ star en casa como en la playa fins a crear al 2013 el projecte Ràdio Fluorescer. #fluorisintheair

Ràdio Fluorescer oferirà un programa de ràdio en directe els dos dies del festival on entrevistaran alguns dels protagonistes del festival, faran exercicis de cant impossible o ens mostraran manuals de culturisme entre moltes altres sorpreses. El programa serà retransmès en directe per Ràdio Ona (107.4FM).

Programa conduït per: Estel Boada i Xavi Rodriguez.

dublab.es/flourescer/