Diego Sinniger

Liov*
Dansa | 15 min
Divendres | 21.15 i 23 h
Plaça de la Vila

Més informació

Liov dansa els bloquejos que sotmeten el nostre ésser.
Dos personatges —que són també un de sol, i som tots— s’enfronten en escena, empesos pel conflicte entre els seus desitjos oposats: sobreviure vs. viure bé.

Aquesta peça curta del coreògraf i ballarí Diego Sinniger reflexiona sobre l’impacte que causa en nosaltres la vivència d’experiències traumàtiques quotidianes i, per mitjà de l’acte performatiu, posa en relleu el valor de l’art i la creativitat com a expressió de la capacitat de resiliència de totes les persones.

La peça vol esdevenir un mirall crític. El seu objectiu és empènyer el públic a obrir els ulls davant la gravetat dels abusos i les violacions de les llibertats i la dignitat de les persones. La tensió del conflicte entre els personatges i l’oscil·lació del poder entre ells ens conviden a interrogar-nos sobre la nostra participació quotidiana en aquesta mena d’actes violents i coaccionaris, així com a plantejar-nos fins a quin punt som lliures quan els patrons derivats del dolor viscut al llarg de la nostra vida regeixen la manera com ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb el món.

Direcció: Diego Sinniger
Ballarins: Kiko Lopez, Diego Sinniger
Dramatúrgia: Guille Vidal-Ribas

 

* Espectacle compartit amb La Plataforma Arts de Carrer.