Brunette Bros. Circus

The greatest & 2nd smallest circus in the world*
Circ | 60 min
Divendres | 20.30 i 23 h
Dissabte | 18h i  22 h
Diumenge | 18h i  22 h
Pàrquing del Sindicat
Entrada: 5 €

Més informació

Els Brunette Bros. presenten un peculiar i singular teatre humorístic de titelles en el seu vell i veterà camió.
Pot ser que us comenceu a sentir com un titella sense paper de 20 cm. d’altura mentre passes a través del teatre ambulant i el circ miniatura dels Brunette Bros. Titelles i gent, esgotats per la vida del viatger amb horitzons constants, sopa de bledes i música d’instruments de vent i ganyotes falses del món de l’espectacle: vides i espectacle cara a cara.

L’escenari sobre rodes, el camió CapraGrassa, es desplega en una fira elevada de 3 escenaris. Amb més de 50 artistes, una exposició animal, un doble “side show” amb monstres i una carpa de circ de qualitat mundial on princeses aèries i homes canó apareixen entre atrevits actes acrobàtics i increïbles i fenomenals posades en escena. Amb una lupa amplificadora, el camió revela aquest món de joguines abandonades usades pels Brunette Bros. i una il·lusió creada per seduir, encantar i buidar les butxaques de coneguts desconeguts en ciutats i pobles.

Els pallassos del circ: Will, Peg, Alberinious & the Amazing Indian, treballen pel The greatest & 2nd smallest circus in the world o el que és el mateix: el millor i segon circ més petit del món.

Darrere de la façana histèrica i colorista de la fira, en un univers polsegós i dèbil, hi ha la vida dels pallassos. El món paral·lel. El públic serà empès a entrar i apropar-se una mica més, de deixar-se enganyar i finalment se’ls convidarà a passar a la part de darrere del circ. Els pocatraces pallassos del cric Brunette Bros., en el seu lliure albir serveixen la vida diària als seus honorables convidats, i els deixen entrar en el buit per trobar vides i destins dins, darrere i sota la superfície del somni del circ viatger.

Per reservar entrades podeu trucar a partir de l’1 de juliol al tel 616 17 28 43.

Idea Original: The Brunette Bros.
Performers/Titellaires/Pallassos: Maria Solà, Emanuele Fiandri, Lisa Skjøth Madsen & Luca Tapino
Re-Director: Adrian Schvarzstein
Dissenyador de llums / tècnic: Ivan Tomasevic
Escenògraf: Anna Mcneil & The Brunette Bros.
Ingeniers sartístics: Giorgio Benotto& The Brunette Bros.
Constructors de titelles: Oriol Pont & The Brunette Bros.